BBQ-Pork-Sandwich
Ingredienser (4 portioner)
  • 4 skivor Classic BBQ Kotlett
  • 1-2 msk sriracha
  • 2 dl aioli
  • 2 msk senap – gärna amerikansk
  • ½ gurka, strimlad
  • 1 baguette, delad i 4 bitar
  • salt
  • peppar

BBQ-Pork-Sandwich med srirachaaioli

Tid: ca 10-20 min
plus tempereringstid för köttet
Antal portioner: 4

Gör så här
  • Låt gärna köttet ligga i rumstemperatur ca 30 min innan de tillreds.
  • Blanda sriracha med aioli, smaka av med salt och peppar.
  • Grilla köttet till önskad stekgrad, rekommenderat ca 65°C i innertemperatur.
  • Lyft av och låt vila ca 5 minuter på en tallrik.
  • Tunnskiva kotletterna och lägg i grillad baguette med aioli, senap och gurkstrimlor.

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Hilton Foods Sverige AB, orgnr. 556639-7831 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.