BBQ-Pork-Sandwich
Ingredienser (4 portioner)
  • 4 skivor Classic BBQ Kotlett
  • 1-2 msk sriracha
  • 2 dl aioli
  • 2 msk senap – gärna amerikansk
  • ½ gurka, strimlad
  • 1 baguette, delad i 4 bitar
  • salt
  • peppar

BBQ-Pork-Sandwich med srirachaaioli

Tid: ca 10-20 min
plus tempereringstid för köttet
Antal portioner: 4

Gör så här
  • Låt gärna köttet ligga i rumstemperatur ca 30 min innan de tillreds.
  • Blanda sriracha med aioli, smaka av med salt och peppar.
  • Grilla köttet till önskad stekgrad, rekommenderat ca 65°C i innertemperatur.
  • Lyft av och låt vila ca 5 minuter på en tallrik.
  • Tunnskiva kotletterna och lägg i grillad baguette med aioli, senap och gurkstrimlor.