Crispy Pork med Chipotlemajo
Ingredienser (4 portioner)
  • 600 g fläskytterfilé, skivad i ca 1 cm tjocka skivor
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 ½ tsk salt
  • svartpeppar
  • 3 dl majonnäs
  • ½ dl chipotle i adobosås
  • 1 msk citronjuice, färskpressad
  • 1 dl maizenamjöl
  • 4 dl Panko ströbröd
  • olja att steka i
  • 4 st fralla

Crispy Pork med Chipotlemajo

Tid: 10-20 min
plus köttets marinerinsgtid
Antal portioner: 4

Gör så här
  • Blanda 3 msk majonnäs med dijonsenap, salt och svartpeppar i en bunke, lägg i den skivade fläskytterfilén och låt marinera i ca 30 minuter.
  • Mixa under tiden ihop majonnäs med chipotle och smaka av med citron, salt och peppar.
  • Blanda mjöl och panko, vänd fläskytterfiléskivorna i pankoblandning så att de är riktigt täckta, lägg på galler tills de ska stekas.
  • Hetta upp ordentligt med olja i en stekpanna med hög kant, stek köttet gyllenbrunt på båda sidorna.
  • Servera ex. med majonnäs, saltgurka och inlagd lök, i rostade frallor.

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Hilton Foods Sverige AB, orgnr. 556639-7831 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.