Thai-biffsallad
Ingredienser (4 portioner)
  • 2 skivor biff, 200 g/st.
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 msk fisksås
  • 1 chili, skivad
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 2 lime, pressade
  • 1 msk socker
  • 2 schalottenlök, skivade
  • 50 g haricots verts, skivade
  • 400 g breda glasnudlar, kokta
  • 200 g kål – röd/spets, tunnskivad
  • ½ gurka, bitar
  • 1 dl myntablad
  • krutonger

Thai-Biffsallad med glasnudlar, kål och mynta

Tid: ca 20 min 
plus tempereringstid för köttet
Antal portioner: 4

Gör så här
  • Låt gärna biffarna ligga i rumstemperatur ca 30 min innan de tillreds.
  • Grilla/stek biffarna medium, krydda med salt och peppar, låt vila ngr minuter på tallrik.
  • Blanda ihop fisksås, chili, vitlök, limejuice, socker, lök och haricots verts till en dressing.
  • Vid servering, tunnskiva biff, blanda i dressing med nudlar, kål, gurka och mynta, lägg upp och toppa med krutonger.
  • Servera ev. med extra limeklyftor till

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Hilton Foods Sverige AB, orgnr. 556639-7831 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.